Moj COSWORTH
Stranica 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Svećice motorcraft iridijum platinum neznam oznaku napamet ulje motul 300v competicion 15w-50 filter ulja fabrički
Kapljica vode moze da polomi turbinu...
Nemoj da vozis bez filtera, posebno sto imas ostar zavrsetak cevi, bez trubice ![]()
Tesko da kapljica moze doci do turba imam preko 1m cevi koja ima s krivinu i dosta se greje tako da je vrlo mala verovatnoca da se to desi.
Bez filtera vozim samo trku i to kad ne pada kisa PS.U svakom slucaju hvala za savet ![]()
Kako metar, meni se ucinilo da ima jedno 30-40cm, sa blagom s krivinom...
Nebitno... Nego, nije u pitanju voda nego sam skretao paznju na to sta moze voda da uradi... zamisli onda neki veci trun, muva... ![]()
Bio si u pravu od šampanjca zamalo da dobije hidro udar a turbu nece ništa faliti još dve trke pa može u penziju
Je li to fabricki turbo?
Koji je maximalni boost pri kom radi? Sta je konkreto radjeno,daj nam neku informaciju....jako zanimljivo vozilo?
Ja nisam imao srece prvi dan dodjem do cetvrt finala i dobijem hondu civic koja ide 13.6 normalno oderem je ali sidjem u klasu 13 tu dobijem onu nakazu od spaceka sto ide 12.5 i izgubim od njega za 0.04sec hteo sam da umrem ali zato Boki 1 mesto klasa 13sec
Drugi dan odvozaju klase 16 i 15 krene klasa 14 i opet dodjem do cetvrt finala padne kisa i sve ode dodjavola.Sve u svemu exstra provod publike kao u Zagrebu 169 auta vrh dva opasna porshea jedan 780ks koji je izgubio od Fice ma ludilo sad se spremamo za Banjaluku idemo u subotu.
Izgubio od fice koji ide 11.6 i to je jos morao u klasu 12 jer mu proklizava lamela
Rade samo moras da kliknes Switch to windows media player u gornjem levom uglu. Banjaluka
E sad rade upravo sam ih sve pregledao, lepo dosta dobrih auta i fino je sve organizovano, gledao sam i onaj iz Vrbasa, ono je bas cool jedino sto bi bilo bolje da je siri put tako da mogu ici dva auta jedan pored drugog kao u Pancevu.
ps 4X4 ubija, u startu si ubitacan (a i posle hehe)
E pa ovako u cetvrtak sam se oprobao sa Audijem RS2 PA ONDA SA Duletovom corsom 2.0 16v+NOS I PORSEOM 997 TURBO za koji tvrde da ima 600ks{fabricki 480ks} u sva tri okrsaja prosao sam slavno to jest odrao sam svu trojicu toliko od mene
PS.Kad niko nece da me fali nego sve moram sam ![]()
Stranica 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Vrati se na -- Automobili članova sa opisom -- Ko je OnLineKorisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
|