Drag race Beograd kod expasad ovaj vikend vam je 402SR Grobnik-Rijeka...oni koji misle da tamo nije moguce da se vozi neka dodu...bar su auti od 800ks i vise mogli ici relativno ravno a i pista je poprilicno siroka...ja bi volio vidjeti M3 Aero kako juri,stvarno mi se svida sta je uradeno na tom autu a po toj konjazi sta ima trebao bi da juri...ipak mu je ovo u Bg bilo preusko i neravno....
Bar se nije prepao da ce izgubiti od mene ovo je totalno opravdano i drago mi je da se nije pokvario
Moram da brinem Alexovog porsche-a sam presvestao tebe cekam u Banjaluci da odmerimo snage jos si u prednosti na domacem terenu
Držite se teme ili delim južno voće. U celoj temi nema tri slike o dogadjaju ali zato ima....
Postoje drugi forumi koji su namenjeni ovome, ovaj nije takav, kome se ne svidja ne mora da bude tu. Bio sam fin, upozorio sam. Poslednji put menjao Dora dana 27 Avg 2008 23:58, izmenjena samo jedanput
Kako nema 3 slike, ja jedini postavio 3 slike.
Stvarno ljudi meni pukla bakterija dajte neki video. Se zna sta je bilo od motora u onom trulom raspalom pasatu starom na strane table sto se pojavio u subotu. I Apatinci su isto odustali u nedelju...
meni je bilo super izmerio auto konachno na 402m nema vise ide ovoliko ili onoliko sad se zna i to je to ,, bio sam umoran driftovao dva cela dana dve noci putovao imao sudar sa zidom ,,zato sam otisao posle prve voznje meni je bilo jako dosadno i monotono 1,2,3,4,5 brzina i pauza sat vremena UZAS ........auto ide 12.2 nije lose za onakav ne spreman auto za drag [[ 12.2 do 100km/h xixixix ]]
pozdrav svima M3 AERA NA DRIFT NIJE ON ZA DRAG ,,ne zna pravo da ide
1km asfaltiranja sirine 5.2m (jedna traka na autoputu) samo $150,000 (informacija iz 2001) Sad, koliko jos kosta priprema terena za asfaltiranje, treba se raspitati. Jeftinije bi bilo kupiti parce Kovinskog aerodroma, ceo se prodaje za $2.2 mil. Ako stignem jer sutra se krece za Rijeku, postavicu nekoliko slicki na sajtu a mozda se nadje i neki video. Beograd ce ici kad se vratim iz Rijeke, kad i na kojoj televiziji, ovde http://www.1-na-1.com/1na1video/video.html video na brzaka... http://videos.streetfire.net/video/402-Streetrace-Beograd_179760.htm Poslednji put menjao Chorba dana 28 Avg 2008 09:41, izmenjena samo jedanput
ahahahhaahhah, prevrnuo sam se... da nam nisi napisao šta su vremena sa kvalifikacija, a šta je riba, nikada ne bi smo znali
mada neki izgleda neki toliko provode vremena pod haubom da su zaboravili kako riba izgleda pa si morao da im titluješ evo s2k ![]()
Sjajno je što ovo urađeno na S2000 jer njena šasija i prenos sigurno trpe tih 400ks (nezvaničan info) da se voze svaki dan a jasno je da se auto tako i koristi. Da je u pitanju Civic, Accord ili neki drugi konvencionalan auto, već bi sva ta snaga bila nezgodna, da ne kažem zaybena za slabijeg vozača.
Auu Cvrle
, fleka ispod airbagova, kosa u 100 nijansi, roze karmin braon senka, roze lak jaoo, ne smem dalje ![]()